2021: Nieuw jaar, nieuwe evenementen en nieuwe lidmaatschappen! - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda
StudioGonz en COVID-19: Corona Update StudioGonz

Nieuws

2021: Nieuw jaar, nieuwe evenementen en nieuwe lidmaatschappen!

Geplaatst: zaterdag 9 januari 2021


2021: Nieuw jaar, nieuwe evenementen en nieuwe lidmaatschappen!Het is dan eindelijk zo ver. We kunnen 2020 achter ons laten. Symbolisch? Bijgeloof? Het voelt voor ons als een overwinning. Want helaas zijn er genoeg namen in de evenementenbranche die we dit jaar niet meer terug zien. Maar wat gaan we doen? Wat gaat 2021 ons brengen? Wat gaat StudioGonz jullie brengen?

Gratis verlenging StudioGonz lidmaatschap!

Om te beginnen bij onze helden, zoals afgelopen jaar al eerder werd aangekondigd zijn alle 2020 lidmaatschappen gratis met een jaar verlengd! We kunnen er omheen draaien, maar 2020 was kwalitatief uitermate teleurstellend. Wij hadden er weinig aan, onze leden hadden er weinig aan, dus we gaan het dit jaar gewoon opnieuw proberen. Daarom zijn alle lidmaatschappen gratis verlengt tot en met vrijdag 31 december 2021. 

Nog geen lidmaatschap? Check hier de ins en outs! >> 

En wat doen we met de corona-maatregelen?

Die leven we netjes na. Het is helaas niet anders. De gezondheid van onze vrijwilligers heeft voor ons de hoogste prioriteit en de gezondheid van onze bezoekers komt daar heel snel achteraan. Dat neemt niet weg dat het moeilijke tijden zijn. Voor jullie, voor ons en voor onze stichting. Wil je StudioGonz helpen startende en amateur artiesten een podium te bieden? Onze vrijwilligers een plek om zich te ontwikkelen buiten school- of werktijd? Koop dan een lidmaatschap en/of doneer ons wat extra’s. Elke bijdrage wordt gewaardeerd. 

Maar we gaan door! Live optredens, pubquizzen, virtueuze streams, alles!

Maatregelen of niet, onze vrijwilligers staan te popelen om iets nieuws te organiseren. We kregen zelfs de vraag of we geen persco’s konden organiseren omdat die blijkbaar nogal populair waren afgelopen jaar. Via Twitch.tv/StudioGonz  kijk je mee naar liveoptredens van regionale en bovenregionale artiesten, doe je mee aan leuke pubquizzen en chat je met onze vrijwilligers. Ook een keer gebruik maken van onze streamstudio? Stuur een mail naar programmering@studiogonz.nl. Niet alleen live optredens, maar ook andere enthousiaste plannen zijn van harte welkom.
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2021 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.