DocFest + metal market - Optredens van o.a. Obtruncation&Mouflon - zaterdag 10 december 2016 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 10 december 2016

DocFest + metal market

Optredens van o.a. Obtruncation&Mouflon

DocFest + metal market
StudioGonz

Zaal open: 19:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €8.00
Tickets Niet-leden VVK: €6.00

Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

Na een lange opstart periode beginnen de DocFest’s in Studio Gonz voeten in de aarde te krijgen.

Op de voorgaande editie was het al gezellig druk met een naam als USURPER op de poster, dan maak deze keer je borst maar nat, als headliner hebben we het Rotterdamse OBTRUNCATION weten te strikken  !!!  deze snoeiharde deathmetal band kiest er voor omniet wekelijks en zelfs niet maandelijks op te treden, nu met de nieuwe cd aanstaande gaan ze zichzelf weer hier en daar laten zien, en natuurlijk heeft Doc Holliday hier een neus voor en staan ze dus op een DocFest.

DEAD END heeft al eerder op n DocFest in de Studio gestaan, maar nog niet eerder met de nieuwe nummers van hun nieuwe cd REBORN FROM THE ANCIENT GRAVE waarmee ze nationaal en internationaal er hoge cijfers scoren, dat willen we dan Gouda ook niet onthouden natuurlijk.

CARNOSUS is onze gast band van dit fest, deze old skool DeathMetal band uit Zweden laat ons allen zien waarom Zweden de ‘Bron van alle kwaad ‘ word genoemd, menig deathmetal band met deze specifieke sound is ver doorgestoten in de metal scene en die kansen liggen er voor CARNOSUS ook zeer zeker !!

Vanaf 2017 gaat Doc Holliday buiten de fest’s en de shop ook hun label/agency een gezicht geven, 1 van de bands waar Doc’s mee wil gaan werken is het uit Arnhem afkomstige MOUFLON. De bandnaam die verwijst naar het majesteuze gehoornde dier, doet al vermoeden waar het hier om draait, logge zware in your face deathmetal met een eigen smoelwerk waar je niet zomaar omheen wandelt, als deze machtige verschijning eenmaal dreef is kan slechts een betonnen muur deze aanstormende ram nog stoppen... wellicht

Uiteraard is er weer een metal market aanwezig met de laatste scores vinyl, cd en band-merch.

We zien jullie allemaal 10 december!

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1029115777199923/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


DO 15 DEC.: Deutsche Ashram
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.