The Moods, Aidan&The Wild, Fabian Louis - Americana / Blues / Folk - vrijdag 21 april 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 21 april 2017

The Moods, Aidan&The Wild, Fabian Louis

Americana / Blues / Folk

'Maak kennis met de Traveling South Tour. Een krachtig, avondvullend programma in het Americana/Folk genre met de bands The Moods, Aidan & The Wild en Fabian Louis.

The Moods, Aidan&The Wild, Fabian Louis
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

THE MOODS

Wat is er mooier dan een gitaar? Drie gitaren! Voeg daar twee zangers, een hammond, een inventieve ritmesectie en bakken meerstemmigheid aan toe en je hebt de ingrediënten die van The Moods een van de betere roots-rockbands maakt van zuidelijk Nederland. The Moods is nog jong, geboortejaar 2015, maar wat de band mist aan ervaring maakt ze ruimschoots goed met overtuiging, spelplezier en goede smaak. Begin dit jaar debuteerde The Moods met een album dat ze live in de studio opnamen, 10 nummers in 11 uur. Het spontane debuut is een sterke eerste zet van het Brabantse sextet. De inspiratiebron ligt duidelijk in het zuiden van de VS, waar bands in de periode 1965-1975 genres als blues, soul, country, gospel en 'just good ol' rock 'n' roll' lieten samensmelten tot een een stijl die tijdloos is gebleken en de geschiedenisboeken is ingegaan als southern-rock. The Moods maakt dus geen geheim van hun roots, maar een cut-copy band is het zeker niet. De songs zijn persoonlijk, de energie bijna tastbaar en de emoties diep gevoeld. Welkom in de familie van The Moods.

FABIAN LOUIS

Fabian Louis is een van de markantere figuren uit de Eindhovense muziek scene, die het laatste jaar steeds vaker op de podia te vinden is. Neem de muzikale breekbaarheid van JJ Cale en de spanning van Tony Joe White. Combineer dit met verhalende teksten over zijn jeugd, de liefde, verlies en zijn vele reizen, en je krijgt een behoorlijk goed idee waar dit naartoe gaat.

AIDAN & THE WILD

Aidan & The Wild is de band rondom de Eindhovense singer-songwriter Aidan. Door voorbeelden als Ben Howard, John Butler, The Tallest Man On Earth en John Smith en een voorliefde voor mythes en heldenverhalen is de typerende stijl onmiskenbaar. Waar de grote lijn door de muziek folk is zijn de invloeden hierbinnen erg uiteenlopend. Van blues en americana tot aan psychedelische randjes, van lieve luisterliedjes tot aan epische liederen over oude sages tot aan dansbare grooves. Virtuoos gitaarspel, een uniek stemgeluid en thema’s over draken en wildernis dragen allemaal bij aan het ontdekkingsreis gevoel van de muziek.''


Facebook Event: https://www.facebook.com/events/275793392879214/


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.