Drauggard (RUS) + Wolf's Hunger (SRB) - Black metal - donderdag 24 augustus 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 24 augustus 2017

Drauggard (RUS) + Wolf's Hunger (SRB)

Black metal

De Russisch-Oostenrijkse black metal band Drauggard en de Servische band Wolf's Hunger komen naar Nederland! Op donderdag 24 augustus staan ze in StudioGonz, dus grijp je kans!

Drauggard (RUS) + Wolf's Hunger (SRB)
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

DRAUGGARD opent hun 5e Europese tour op Barther Metal Open Air in augustus om hun gloednieuwe album "WyrdWeorc" (Unexploded Records) te promoten. De machtige Wolf's Hunger uit Servië komt erbij als co-headliner.

Draugr (enkelvoud) of Draugar (meervoud) is een IJslands woord voor een ondood-entiteit dat staat voor iets te bereiken wat het tijdens een leven niet voltooid kon worden. Een obsessieve verschijning van verschillende vormen. Dodelijke gedachten, Gestorven dromen. De Zon ... een schaduw ... de honger ... de winter ... het einde en het begin. Het eeuwige terugkeer.

Drauggard is een Russisch-Oostenrijkse black metal band die al vele shows in Europa, Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland hebben gespeeld. Opgericht in 2003 in de stad Nizhny Novgorod, Rusland, is de band heeft de band geduldig zijn eigen stijl gecreëerd, dat is een premium mix van verschillende genres van metal, met een groot deel van Black Metal muziek, zowel lyrisch als muzikaal. Metaforische teksten van Drauggard verwijst naar Oud-Noorse heidenkunde vanuit het hedendaagse perspectief.

Wolf's Hunger bestaat als idee sinds 2001. Het doel van de band is om een project te creëren dat varieert tussen de hele extreme metal scene, om een vorm van patriottisch black metal te creëren, met teksten over de Servische mythologie en de geschiedenis

Facebook event: https://www.facebook.com/events/490723881271933
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


VR 25 AUG.: Gesloten
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.