Pendejo + An Evening With Knives - Heavy (stoner) rock - zaterdag 23 september 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 23 september 2017

Pendejo + An Evening With Knives

Heavy (stoner) rock

Pendejo + An Evening With Knives
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €7.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €3.00

Dit event is geweest

Pendejo maakt een mix van heavy riffs, beukens drums, in-your-face lyrics in het Spaans en dat alles met een scheurende trompet erbij. Sinds hun ontstaan in 2006 heeft de band al gestaan op festivals als Zwarte Cross, Desertfest en Bruis. Daarnaast tourde de band al tweemaal door Latijns-Amerika en meerdere malen in het underground circuit in Europa. In augustus gaat de band de studio in om hun derde album op te nemen die naar verwachting begin volgend jaar uit komt op Rough Trade. 

An Evening With Knives is een drie mannen sterke band gewapend met alle wapens dat rockmuziek te bieden heeft. De bandleden komen allemaal uit verschillende muzikale achtergronden, dit hoor je zeker in de muziek terug. Ze brengen een gelaagd en energiek geluid met onverwachte omwentelingen naar het podium. Waar de klankmuur in een zee van rust valt, houden ze het altijd donker, zwaar en boeiend. Voor de mensen die willen kategoriseren, denk aan post-metal, post-rock en stonerdoom.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/145234439405155
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.