Oranjenacht met De Foute DJ - Erger wordt het alweeeer niet! - donderdag 26 april 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 26 april 2018

Oranjenacht met De Foute DJ

Erger wordt het alweeeer niet!

Oranjenacht. Je kent het wel, heel Nederland viert feest, overal is het een grote oranje bende, en je vraagt je af waar het nou ECHT gebeurt! Het antwoord: gewoon bij ons in StudioGonz!

 Let op: 18+! Legitimatie verplicht.
Oranjenacht met De Foute DJ
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 18 jaar

Tickets Niet-leden: €0.00
Tickets Niet-leden VVK: €1.00

Tickets Leden: €0.00
Tickets Leden VVK: €0.50

Dit event is geweest

Oranjenacht. Je kent het wel, heel Nederland viert feest, overal is het een grote oranje bende, en je vraagt je af waar het nou ECHT gebeurt!

Wij hebben het antwoord! Oranjenacht 2018 wordt, net als vorig jaar, in StudioGonz gevierd met muziek van onze meest foute DJ, diegene waarbij je denkt: O NEE! Wat een foute muziek, wat een bende, wat een chaos, maar VET! Dansen, bier, bier en nog meer bier, FEEST! en de volgende avond wakker worden en denken: gelukkig hebben we de foto's niet!

Kom langs! Nee, kom binnen! Laat je verrassen en verbazen, feest gezellig mee! Entree is gratis.

Minimale leeftijd: 18 jaar. Legitimatie verplicht.

Dresscode: morse (of gewoon wat je zelf lekker vind zitten)

Deur open van 21 tot 00 uur en op=op weg=pech vol=vol druk=ruk

Entree is GRATIS
(op veler verzoek kan wel een kaartje in de VVK gekocht worden voor het symbolische bedrag van € 1,- (€ 0,50 voor StudioGonzers). Hiermee ben je verzekerd van een plekkie op het meest gewilde, geweldige en fantastische feest van Gouda en omstreken)

LET OP!!!

Wat de De Foute DJ en Foute VJ je te bieden hebben? Dat is niet in woorden te omschrijven, het is een gevoel, een ervaring. Zo'n ervaring waarbij de helft nooit meer wilt komen en waarbij de andere helft op dezelfde golflengte zit als de DJ&VJ, en HE-LE-MAAL loessoe kunnen gaan op de beats van Rage Against the Machine, afgewisseld door Vato Gonzales, De Indische Waterlelies en natuurlijk de niet-te-ontbreken hits van Zillertaler, Los Colorados, Nirvana, Paul Anka, De Heideroosjes, Charly Lownoise, Prodigy, BOO!, Django f*cking Wagner, Dolly Parton, Snollebollekes, Deorro, ABBA, Ruffneck en natuurlijk de niet te ontbreken nooit te vergeten KLAUS WUNDERLICH!

YES!

WEES DAAR OF WEES ERGENS ANDERS!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/350110898819525/?active_tab=about
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.