Rhinorino + The Heroes - Sexy Stoner Rock 'n Roll - vrijdag 19 april 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 19 april 2019

Rhinorino + The Heroes

Sexy Stoner Rock 'n Roll

Deze avond Sexy Stoner Rock 'n Roll met Rhinorino, een Power Rock Trio uit Utrecht. Zij zetten een energieke liveshow neer met strakke rocksongs, waarin de invloed doorklinkt van o.a. Eagles Of Death Metal, Queens Of The Stone Age, Royal Blood en Foo Fighters. Support deze avond zijn de veteranen van The Heroes uit Zwolle! Verwacht invloeden van The Kinks, Smalfaces en The Who in de jaren zestig, The Stiff Little Fingers, Sex Pistols, The Saints in de jaren tachtig. Maar ook de 'donkere kant' van Barendsen komt tot uiting, geïnspireerd door Joy Division, The Sound en Spasmodique.

Rhinorino + The Heroes
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Deze avond Sexy Stoner Rock 'n Roll met Rhinorino, een Power Rock Trio uit Utrecht. Zij zetten een energieke liveshow neer met strakke rocksongs, waarin de invloed doorklinkt van o.a. Eagles Of Death Metal, Queens Of The Stone Age, Royal Blood en Foo Fighters.

Support deze avond zijn de veteranen van The Heroes uit Zwolle! The Heroes is een nieuwe Zwolse band van de broers André en Jan-Erik Barendsen en Rick Strik, die recent de laatste hand heeft gelegd aan haar eerste album: White Night Black Shade. Verwacht invloeden van The Kinks, Smalfaces en The Who in de jaren zestig, The Stiff Little Fingers, Sex Pistols, The Saints in de jaren tachtig. Maar ook de 'donkere kant' van Barendsen komt tot uiting, geïnspireerd door Joy Division, The Sound en Spasmodique.*** Rhinorino ***
[Sexy Stoner Rock 'n Roll]

Sexy Stoner Rock'nRoll Power Trio from Utrecht The Netherlands
*Currently working on new album / Release Spring 2019*

Leden band:
Pim [Vocals- Guitar]
Susie Q [Drums- Vocals]
Merijn [Bass]

Meer info:
https://rhinorino.com/
https://www.facebook.com/rhinorinorocks/*** The Heroes ***

The Heroes is een nieuwe Zwolse band van de broers André en Jan-Erik Barendsen en Rick Strik, die recent de laatste hand heeft gelegd aan haar eerste album: White Night Black Shade

Muzikale biografie
Met de muziek van The Heroes schrijft André Barendsen zijn muzikale biografie. Alle muziek die zijn leven heeft bepaald, komen in het The Heroes-repertoire tot uiting. Van The Kinks, Smalfaces en The Who in de jaren zestig, The Stiff Little Fingers, Sex Pistols, The Saints in de jaren tachtig, maar ook de 'donkere kant' van Barendsen komt tot uiting, geïnspireerd door Joy Division, The Sound en Spasmodique.

Klein, compact, basic
Daarbij ligt de focus op een klein, compact, basic geluid. Met veel melodie, bass en vocals. The Heroes doen denken aan de jaren tachtig Britse Punk.

Meer info:
https://www.theheroes.nl/
RHINORINO - LOVE (Official)


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 20 APR.: Borderline
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.