Spring Tide - Rock / Punk / Soul / Folk / 60's / 70's - vrijdag 15 november 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 15 november 2019

Spring Tide

Rock / Punk / Soul / Folk / 60's / 70's

Spring Tide is een Haagse rockband met een verse sound. Invloeden van vroeger en nu, van rock en punk tot soul en folk! Komt dat zien!!

Spring Tide
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

Spring Tide is een Haagse rockband met een verse sound. Invloeden van vroeger en nu, van rock en punk tot soul en folk! Komt dat zien!!

*** Spring Tide ***
[Rock]

De vier jongens uit Den Haag hadden maar één doel toen ze deze band oprichtten, muziek maken precies zoals zij dat willen!

Met zanger/ gitarist Chet Moerland, gitarist Moos de Walle, bassist Billy de Walle en drummer Pim Buitenhek wilt Spring Tide hun eigen stempel in de muziekwereld drukken. Elk lid heeft zijn eigen muzikale achtergrond die ze samensmelten tot hun eigen songs. Deze liedjes variëren van dromerige pop tot stampende Rock 'n Roll!

Denk aan scheurende riffs, duellerende gitaren, catchy baslijnen en strakke drums waarmee ze je doen denken aan The Kinks,
The Beatles, Bruce Springsteen, Nirvana en Ryan Adams.

Met hun groeiende set hebben ze gespeeld in cafés zoals het Paardcafé en Lokaal Vredebreuk in Den Haag, The Waterhole in Amsterdam maar ook al in Zaal 3, Theater aan het Spui en theaterfestival De Parade.

Meer info:
https://www.facebook.com/SpringTideMusic/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2126110727484789/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2019 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.