Stanton Dean + DIT - Rock & Covers uit de jaren '50 - '10 - vrijdag 6 maart 2020 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 6 maart 2020

Stanton Dean + DIT

Rock & Covers uit de jaren '50 - '10

Deze avond staan er twee geweldige Rotterdamse bands op ons podium: comeback Stanton Dean en opkomend DIT!

Stanton Dean + DIT
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €4.00
Tickets Niet-leden VVK: €2.00

Tickets Leden: €2.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Deze avond staan er twee geweldige Rotterdamse bands op ons podium: comeback Stanton Dean en opkomend DIT!

Stanton Dean is een authentieke rockband uit Rotterdam met een unieke sound. Ze spelen eigen werk en soms een aantal covers. Nu bezig met een comeback en staan altijd garant voor een feestje!

DIT is leuk! DIT speelt covers zoals je dit niet verwacht. DIT is in 2019 gestart als collectief van eigenzinnige en ervaren muzikanten en één van de nieuwste beloftes in de Rotterdamse muziekscene. Ze spelen covers vanaf de jaren '50 tot nu met een twist en in een mix van stijlen.

Hun optredens leveren altijd een hoop 'ja dat ken ik, maar wat is het ook al weer'-momenten op. Leuk om je muziekkennis te testen of een popquiz van te maken!

*** Stanton Dean ***

They’re back in town and ready to roll with their own unique sound!
“Be there or be Square”

STANTON DEAN ON THE ROAD AGAIN!

A hard hitting authentic rock band from the Rotterdam area, playing original songs with a couple of covers from the alternative scene.

Stanton Dean started out in the 80’s and after a long hiatus...… they’re back in town and ready to R ’n’ R with their own unique sound!

*** DIT ***

DIT is leuk! Wij zijn een band uit Rotterdam, spelen covers op onze eigen manier en zijn DIT begonnen omdat er in de oefenruimte (Carlo’s Hideaway) al snel een muzikale klik bleek te zijn.

DIT smaakte naar meer! En DIT is het resultaat! Nou ja, we hebben nu een Facebook-pagina, omdat we steeds meer de vraag krijgen: “Laat eens wat horen dan!” Geduld, de studio-opnamen zijn bijna klaar.


Facebook event: https://www.facebook.com/events/412562552968263/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.