Taketh + Sense vs. Sanity + Spyker - Een heerlijk death metal avondje! - vrijdag 2 mei 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 2 mei 2014

Taketh + Sense vs. Sanity + Spyker

Een heerlijk death metal avondje!

Vanavond een zweeds/nederlandse death metal band avond met Taketh (SE), Sense vs. Sanity (NL) en Spyker (NL).

Taketh + Sense vs. Sanity + Spyker
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

TAKETH (SE)

De Zweedse melodieuze death-metal band Taketh maakte enkele jaren geleden furore in Europa en deed daarbij ook geregeld Nederland aan. De band zette hun activiteiten echter op een lager pitje, maar nu is er een serieuze doorstart. Taketh heeft nieuw materiaal opgenomen en promoot dat middels enkele shows in Nederland.

De sound van Taketh onderscheidt zich van soortgenoten door subtiele hardcore-invloeden. Deze geven de melodieuze death-metal een rauw randje en maken de band live tot een energiek feest.

Clip: http://www.youtube.com/watch?v=5709vqe-AQc

SENSE VS. SANITY (NL)

Sense vs. Sanity uit het noorden van ons land speelt progressieve melodieuze death-metal. De band van Sander Stegeman (Disintegrate, ex-Posthuman) verraste afgelopen jaar met het debuut ‘Out Of The Void’, waarop zelfs werd geëxperimenteerd met drum ’n bass en electronica. Dat de band potentie heeft, bewijst ook het grote aantal gastmuzikanten op ‘Out Of The Void’, zoals Richard Sjunnesson (ex-Sonic Syndicate, The Unguided), Jord Otto (ReVamp), Mendel Bij De Leij (Aborted) en Bert Heerink (ex-Vandenberg).

Clip: http://www.youtube.com/watch?v=DZQymm6RdKY

SPYKER (NL)

Ook de death-metal band Spyker timmert letterlijk hard aan de weg. Net als Taketh en Sense vs. Sanity kent de band veel melodie in de nummers, maar ook is een nadrukkelijke rol weggelegd voor stuwende gitaarriffs. Met succes, want Spyker is niet langer alleen in het noorden van het land te zien. De band is de perfecte opwarmer voor een avondje headbangen.


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1396017617332387/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 3 MEI: Super Swag 18
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.