Frankenstein invites: Sonicrocket + Old Man's Riot - Funk/rock - zaterdag 1 november 2014 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 1 november 2014

Frankenstein invites: Sonicrocket + Old Man's Riot

Funk/rock

Frankstein invites: Sonicrocket en Old Man's Riot!

Frankenstein invites: Sonicrocket + Old Man's Riot
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest


Sonicrocket bestaat sinds 2011 en komt voort uit de bands Bastah! en Social Animal. De bandleden zijn Slobodan (drums), Martijn (bas), Bas (zang) en Guillaume (gitaar) en komen uit Rotterdam / Utrecht. 

DE MUZIEK van Sonicrocket laat zich het beste omschrijven als FunkRock van 
kinderen uit de 90’s, die niet zijn blijven hangen. De band kenmerkt zich door een frisse, transparante sound en een constante groove die het vooral gemikt heeft op uw heupen, voetjes en natuurlijk de nek. Met uitstapjes naar Jazz, Soul en Rock is de term crossover prima op zijn plaats.

Old Man's Riot
Heavy rock zoals het moet zijn: slepend, strak en dynamisch, maar ruimte overlatend voor sferische passages en melodie. Old Man’s Riot is een gloednieuwe formatie die ontstaan is als bijproject. Na het vormen van een vaste bezetting is de band snel een geoliede machine geworden. ‘Stoere-mannen-rock’ met hier en daar een knipoog naar de sleezrockbands en stoner met de kenmerkende zware grooves. De bandleden hebben hun ervaring opgedaan bij afzonderlijke bands met uiteenlopende stijlen en weten een spetterende liveshow neer te zetten.

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1557919487761575/?ref_newsfeed_story_type=regular
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 2 NOV.: Lounge & Gaming
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.