Basilisk + Emperors + Ramkoers - Stonerrock - vrijdag 6 maart 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 6 maart 2015

Basilisk + Emperors + Ramkoers

Stonerrock

Basilisk + Emperors + Ramkoers
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

Basilisk
Basilisk maakt oer-stoner. Het is niet de stoner die je normaal luistert. Wij ontdoen de stijl van al zijn franjes en zetten in op steenharde eenvoud. De Basilisk zelf is een mythisch wezen, ontstaan uit het ei van een zeven jaar oude haan. Wie het beest aankijkt versteent van binnen en gaat op in een hoop as. Net als de basilisk richten wij ons op één enkel punt. Steenharde groove; hard, vies en onverbiddelijk.

Emperors
Wie het in Nijmegen Rockcity heeft over drive, groove en riffs komt al snel terecht bij Emperors. Een stonerrockband die deze begrippen al sinds 2005 gestalte geeft.

De mannen van steen, marmer en graniet begonnen in 2005 als "Emperors Of The Black" met het spelen van covers van bands als Kyuss, Fu Manchu en Blind Dog. In 2010 begon het bij de keizers te kriebelen; de creativiteit moest eruit!

Emperors begon daarom met het schrijven van eigen werk. Ze spelen nu hún Stonerrock; zo hard als steen, subtiel waar het kan en agressief waar het moet. Stoer groovende muziek met een scherpe rand waarin de stonerhelden van de Emperors zeker nog zijn terug te horen. In 2013 bracht Emperors zijn debuut EP uit op vinyl, getiteld ‘Night Rider’.

https://www.facebook.com/emperorsrockFacebook-event: https://www.facebook.com/events/1401050730192239/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 7 MRT.: Mevrouw Tamara
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.