Mary Syll (NL&PL) + ASK! - Pop/rock - vrijdag 20 maart 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 20 maart 2015

Mary Syll (NL&PL) + ASK!

Pop/rock

Vrijdag 20 maart spelen de Nederlands/Poolse Mary Syll en de Goudse ASK! samen in StudioGonz! Dit wordt een te gek avond vullend programma!

Mary Syll (NL&PL) + ASK!
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

Uit de finale van Miss Poland In Holland de muziek in. Mary Syll verveelde zich bij een beautycontest: 'Ik heb veel meer te doen op het podium. Namelijk vertellen. Mijn verhaal kwijt.' Op haar dertiende verhuisde ze uit Polen naar Nederland. Het leren van de taal, werken op festivals en voor grotere artiesten, zelf artiest worden. Mary Syll is alweer aan het afstuderen op de Popacademie in Rotterdam en heeft al een paar Radio/TV ervaringen achter de rug. O.a. MaDiWoDoVrijdag Show, NTR en in 2014 deed ze mee aan de nationaal-bekende TV-programma 'Must Be The Music' in Polen.

https://www.youtube.com/watch?v=b-JYa4rVbdE 


Ask!
Ask! (met uitroepteken) is een rockformatie die haar hoofdkwartier in Gouda gevestigd heeft. De band is opgericht in 2006 en specialiseert zich in poppy nummers met catchy melodieen en ontwapenende kwetsbaarheid in gevoelige balladen. Anno 2014 bestaat de band uit Marjolein Poot (zang), Edwin van Slingerlandt (gitaar), Arno Smeehuysen (toetsen), René de Veth (drums) en Mark Nieuwmans (bas).

http://www.askfirst.nl


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/374362392744305/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 21 MRT.: Eager + The 3rd Man
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.