Electric Eggs - InterPandemoniumTour - Special Support: Black Tarantula - zaterdag 2 november 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 2 november 2024

Electric Eggs - InterPandemoniumTour

Special Support: Black Tarantula

Een Electric Eggs gebeuren staat garant voor een wervelende show, kramp in je kaken van het lachen, blauwe plekken van het pogo-en, een knetterharde piep in je oren en een rush die nog drie dagen aan zal houden. Special Support deze avond is Black Tarantula, de enige Netherkraut-band ter wereld!

Electric Eggs - InterPandemoniumTour
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** Electric Eggs ***
[Nederpunk]

Electric Eggs, vier gasten uit Leiden, eeuwig aan het puberen, spelen uitsluitend eigen materiaal in de vorm van tegendraadse punk in je moerstaal.

Dit gebracht op een luide energieke wijze in een traditionele bezetting van bas, gitaar, drums en meerstemmige zang.Een Electric Eggs gebeuren staat garant voor een wervelende show, kramp in je kaken van het lachen, blauwe plekken van het pogo-en, een knetterharde piep in je oren en een rush die nog drie dagen aan zal houden.

Meer info: http://www.electriceggs.nl/ 

*** Black Tarantula ***
[Netherkraut]

Black Tarantula is de enige Netherkraut *) -band ter wereld.

Black Tarantula (je kent ze misschien van internet), brengt je wervelende orgels, fuzz/wah-gitaren met reverb-gordijnen, bongo-misbruik, wat percussionale mishandeling en uitgetrokken stembanden.

*) Netherkraut is een amalgaam van surf, psychedelische garagerock en krautrock; tijdloze muziek uit de jaren zestig, tijdloos gehouden via het psychedelische tijdsvacuüm.

Meer info:
https://www.facebook.com/blacktarantulaband 


Facebook event: https://fb.me/e/1sJesq1AY 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.