Metal Night met Ocean Breath + ... - ... + Sea of Conciousness + Permeator - vrijdag 1 november 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 1 november 2024

Metal Night met Ocean Breath + ...

... + Sea of Conciousness + Permeator

Bereid je voor op een avond vol meedogenloze metal in StudioGonz met drie krachtige bands die klaar staan om het podium te laten schudden!

Metal Night met Ocean Breath + ...
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** Ocean Breath ***
[fusing elements of death, power and progressive metal into strong, exciting, hard-hitting songs]

Ocean Breath, opgericht in 2019, is een band uit heel Nederland die is geboren uit een overvloed aan zware muziekvariëteiten, maar de intentie heeft verder te reiken dan wat metalmuziek gewoonlijk met zich meebrengt. De progressieve nummers zijn van grootse omvang en nemen de luisteraar mee op een reis die zich voortdurend opbouwt en transformeert. Daarbij is zelfs maar één nummer een reis van vele emoties, waar de band de luisteraars doorheen neemt.

Op dezelfde manier onderzoeken de teksten onderwerpen van gedeelde menselijke ervaringen en wat deze voor ons kunnen betekenen, zoals waarheid, wedergeboorte, de veranderende wereld en hoe verschillende perspectieven op deze dingen ons leven kunnen veranderen. De band haalt inspiratie uit bands als Haken, Beyond Creation en Between the Buried and Me.

Meer info:
https://oceanbreath.nl/ 
https://www.facebook.com/OceanBreathBand 

*** Sea of Conciousness ***
[Progressive technical death metal]

Sea of Consciousness is een band gevormd door gitarist Daniel Sirotski en drummer István Timmermans op de rand van de Covid-crisis in 2019 na het uiteenvallen van hun vorige band ''Inferus Dei''.

Zo begon een lange reis om een ¿¿origineel podiumconcept, een veelomvattend album en een muzikaal concept te schrijven dat de worstelingen van het leven weerspiegelde, gebaseerd op de ervaringen van Daniel Sirotski. De muzikale invloeden variëren enorm en strekken zich uit over een lange lijst van verschillende genres. Maar de kern is een progressieve compositie, die vooral voortkomt uit de atmosferische black- en technische death metalbands.

Na meerdere bezettingswisselingen vonden ze uiteindelijk in 2023 de overgebleven bandleden en namen ze in augustus 2023 hun debuutalbum op, dat op 12 januari 2024 uitkwam.

Meer info:
https://www.facebook.com/SeaofConsciousness.official/ 

*** Permeator ***
[Melodische death en trash metal]

Permeator is een metalband die begin 2020 is opgericht. Ze worden vooral beïnvloed door de muziekgenres: Melodische death metal en Thrash metal. De band is gevestigd in Nederland en werkt momenteel aan hun tweede album "Our Vengeance Rains from the skies Above"!

De eerste single van het album is nu uit: "Ignorance"!

De band heeft ook hun debuutalbum uitgebracht: Peace Was Never An Option! Enkele reacties:

"You guys have a very unique and own sound!"
"Wow, its metal but its actually well put together."

Meer info:
https://www.permeator.nl/ 
https://www.facebook.com/permeator.band 

Facebook event: 
https://fb.me/e/7hTMPrQDq 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.