Feest of verhuur - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

Info

Feest of verhuur

Je feest vieren bij StudioGonz? Een eigen feest organiseren? Oefenen met je band met als oefenruimte ons podium? Er is veel mogelijk bij ons! 

Een eigen feest organiseren, een eigen band op laten treden, je kan het zo gek maken als je zelf wilt, en zo lang iedereen gewoon welkom is, kost het je niks en ontvang je (een deel van) de opbrengsten van de kaartverkoop! StudioGonz is er voor iedereen, een plek waar je jezelf kan zijn en een leuke avond uit kan hebben. Natuurlijk hopen we dan wel dat ook jij wat leuks neerzet bij ons, dus kom maar op met je vette ideeën en zet die toffe band of leuke DJ bij ons neer! Natuurlijk mag het ook een theatergroep zijn, of een dansvoorstelling, of iets anders, zolang het maar leuk is! 

Maar wil je onze zaal huren, bijvoorbeeld om er te oefenen met je band, neem dan contact met ons op via ons contactformulier, via facebook, via whatsapp of per email. Langskomen kan natuurlijk ook altijd, we staan je graag te woord en denken graag met je mee om er voor te zorgen dat jouw event een succes zal worden!RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.